Wat triggert? Goed beeld bijvoorbeeld (en nee, dat vraagt niet om ‘hét perfecte plaatje’). Jouw merk hoort óók op Instagram thuis!

Social Media Salland, dé Instagram-expert uit het oosten

Dat Instagram een invloedrijk social media platform is, daar is niets aan gelogen. Op Instagram kun jij het hart van jóuw doelgroep veroveren. Om op te vallen tussen alle influencers, artiesten en meer, dien je jouw missie te vertalen naar een strategie die naadloos aansluit op de cultuur van dit platform. Dat vraagt om de expertise van Social Media Salland.

Judith Elissen, Facebook Marketing expert, Social Media Salland, jouw social media expert
JE
Social Media Salland Judith Elissen
Herkenbaar?!

ik doe maar wat;

42%

ik plaats af en toe wat, maar van een
échte structuur is (nog) geen sprake
;

83%

ik ben niet bekend met de nieuwste
Instagram-functies (en het algoritme);

18%

Instagram biedt veel functionaliteiten
waar ik iets mee wil, maar waar ik
simpelweg geen tijd voor heb;

79%

ik ben toch wel een beetje een controlfreak; Instagram (volledig) uitbesteden voelt als 'de controle verliezen'.

32%

Wij zien volop kansen. Besteed jouw Instagram Marketing aan Social Media Salland uit!

Meer klanten uit Instagram

Invloed én bereik, zomaar twee woorden die je om de oren vliegen, als we het over social media hebben. Vind jouw doelgroep maar eens tussen die 1 miljard+ actieve accounts (op Instagram). Dat is, zacht uitgedrukt, een hele uitdaging. Maar als je dan hoort dat 200 miljoen mensen dagelijks een bedrijfsprofiel bekijken en daar merkinspiratie én productinformatie opdoen, dan begint het wel te kriebelen. Toch?! Maak indruk, beïnvloed het gedrag van jouw doelgroep en zorg dat men jouw merk 'omarmt'! Met name jongeren verwachten dat je actief bent op Instagram.

"Visueel sterke advertenties doen wonderen én zetten aan tot actie. Ook op Instagram kun je heel gericht targetten. Social Media Salland is gespecialiseerd in alles wat Instagram Business je biedt. Veel dus ;). Wij ontdekken wat voor jou werkt, zorgen dat jij opvalt, ondanks de ‘massa’ en bereiken maximaal effect: aandacht én motivatie." - Judith Elissen

Van toegevoegde waarde, Social Media Salland

De toegevoegde waarde van Social Media Salland zit in het totaalpakket dat onze specialisten jou kunnen bieden. Strategie: “Waar sta je nu en waar wil je naartoe?” Dat is de eerste vraag die wij je stellen. Samen zetten we een Instagram marketing-strategie op die naadloos aansluit bij jouw (realistische) ambities. Wij doen uitgebreid onderzoek naar de meest relevante doelgroep-eigenschappen.

Verdiepingsslag in jouw branche/ markt, aanbod én USP’s;

Verdiepingsslag in jouw doelgroepen (targeting);

Huisstijl bewaking, wel zo belangrijk;

Een ijzersterke boodschap;

Resultaatgedreven werkwijze (periodieke monitoring en evaluaties);

Samenwerking met een professionele fotograaf én grafisch vormgever;

Inzet van effectieve ‘features’;

Brancheonafhankelijk;

Klantervaring: customer journey.

Laat aan de juiste mensen jouw product(en) zien!

Dit geeft je namelijk de mogelijkheid om jouw bedrijf figuurlijk op de kaart te zetten (en misschien wel letterlijk op het 'verlanglijstje' van jouw doelgroep). Instagram biedt je de mogelijkheid om jouw verhaal te vertellen en mensen écht te inspireren. Want één beeld zegt immers meer dan duizend woorden.

Onze Instagram Marketing experts

Neem contact op met een van onze Instagram Marketing experts

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in Instagram Marketing, ook zijn we bekend met Instagram Advertenties. We bespreken graag de mogelijkheden. Wij weten welke soort posts voor welke doeleinden geschikt zijn en hoe we jouw (potentiële) doelgroep het best kunnen benaderen. Het gaat om bereiken én activeren! Wil jij er zeker van zijn dat dit social media kanaal op een juiste wijze wordt ingezet? Schakel de hulp van Social Media Salland vandaag nog in! Ben je geïnteresseerd in een samenwerking, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel of mail. De koffie staat klaar aan de Burgemeester Kerssemakersstraat 32B, Raalte (De Berk). Eerlijk én betrouwbaar advies.

contact@socialmediasalland.nl 0572 234 677