SOCIAL MEDIA MAANDPAKKETTEN

Terwijl jij je bezighoudt met jouw bedrijf, ontzorgen wij je met onze kennis en creativiteit op het gebied van social media marketing. Wij gaan voor de juiste boodschap, op het juiste moment, op het juiste kanaal. Alles voor het beste resultaat! Wij hebben enkele social media pakketten voor je samengesteld.

1 social media platform
vanaf € 366,45
excl. btw/ maand
3 social media platformen
vanaf € 681,45
excl. btw/ maand

Het maandtarief is afhankelijk van je wensen, het aantal platformen en publicaties. De posts worden afgestemd op het specifieke kanaal.

Houd rekening met eenmalige opstartkosten van € 325,00 voor het opstellen van een strategieplan, het inrichten en koppelen van een online planning tool, aanmaken en/ of (verder) optimaliseren van huidige Social mediakanalen, inlezen/ kennismaking (DNA-bedrijf), hashtagonderzoek, het opmaken van grafische lay-out in jouw huisstijl en administratieve kosten.
Advertentiebudget zit ook niet bij de prijs inbegrepen.

Voor alle pakketten geldt...

Een persoonlijk social media Strategieplan

Inrichten/ optimaliseren van je social media platform(en)

Social media beheer (Facebook, Instagram en/of LinkedIn)

Maandcontentkalender

Wij schrijven en redigeren je content

Wij bewaken je huisstijl en ondersteunen bij grafische vormgeving

Content inplannen via online planningstool

Maandelijks evaluatie en contactmoment

Maandelijks opzegbaar

Een aantal meest gestelde vragen

Ook in piekmomenten bieden wij social media support. Scheelt je weer een dure arbeidskracht. Social Media Salland, jouw social media professional, áltijd binnen handbereik! Of je nu langdurig social media expertise wilt inhuren of tijdelijke vervanging nodig hebt, wij zijn gespecialiseerd in Facebook-, Instagram- en LinkedIn marketing. Hiervoor hanteren wij een standaard uurtarief van € 75,00 excl. btw. Wil je een inschatting van de totale kosten ontvangen? Offerte aanvragen.

Voor overige vragen met betrekking tot social media marketing, neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Jazeker. Wij bieden een social media check en -analyse in één aan, waarbij we kijken naar het aantal volgers, gebruik van huidige social media kanalen, engagement (likes, reacties, etc.), huidige content (welke boodschap op welk kanaal?) en conversie naar de website/ -shop. Dus wil je inzichtelijk hebben hoe jouw bedrijf het beste om kan gaan met social media, laat dan een social media check uitvoeren door Social Media Salland (eenmalig bedrag van € 99,00).

Jazeker. Ben je geïnteresseerd in een in-company Facebook-, Instagram- of LinkedIn-training óf wil je deelnemen aan een social media workshop op basis van open inschrijving (volgt in de toekomst)? Wij denken graag mee met een maatwerk in house training, afgestemd op jouw bedrijf/ vraagstuk.

De overeenkomst kan na drie (3) maanden wederzijds worden opgezegd, met inachtneming van een opzegtermijn van één (1) maand. Een opzegging dient schriftelijk voor de eerste van de maand, via e-mail, te worden gedaan.

Wij zijn flexibel; op- en afschalen is te allen tijde mogelijk.

Nee, dat behoort niet tot de mogelijkheden. Je zult dan twee individuele pakketten af moeten nemen (per bedrijf).

Nee hoor, dat is geen probleem. Online scoren vraagt om fantastische content: tekst én beeld. Voor professionele foto’s werken wij samen met een fotograaf. Bekijk ook eens onze fotografie pakketten 2 .

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. ‘Persoonlijk’ betekent voor ons aandacht. Aandacht voor jouw merk! Zullen we een geheel vrijblijvende afspraak inplannen? Plan een afspraak.

Neem gerust contact met ons op. In principe houden wij ons aan die 40 km, maar mooie samenwerkingen laten we natuurlijk niet schieten ;). Heb je vragen? Laten we geheel vrijblijvend sparren over de mogelijkheden.

Ga naar alle meest gestelde vragen.