OVER SOCIAL MEDIA SALLAND

Social Media is niet alleen leuk, het is een belangrijk (vaak nog onderschat) onderdeel van je online marketing. Waar je als bedrijf veel winst mee kunt behalen als je het goed inzet. Wist je dat 96% van de Nederlanders dagelijks op social media zit? Jouw doelgroep dus ook. Als social media expert helpen wij Sallandse ondernemers uit allerlei branches het maximale uit hun social media te halen. Omdat ieder bedrijf uniek is maken we altijd een plan op maat. Van advies of training tot het compleet beheren van je social media kanalen. Wat heb jij nodig? We helpen je graag!

Image placeholder

Ik ben Judith Elissen,

Mijn Sallandse roots in combinatie met een persoonlijke aanpak maken dat ik atijd ga voor die waardevolle klik. Samenwerken op basis van vertrouwen en korte lijnen, daar houd ik van. Oprechte aandacht voor mijn klanten en hun merk, daar sta ik om bekend. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn hond door de bossen te wandelen. Of beter nog: dansen. Ik kan ook erg genieten van een goede film, fijne yogasessie en een lekker wijntje in goed gezelschap. Wil je met mij kennismaken? Leuk. Ik drink graag een kop koffie met je (ben ik ook dol op).

Ontstaan Social Media Salland

In 2019 ben ik gestart met een Virtueel Supportbureau (Judith Elissen Virtual Support). Daarmee ondersteunde ik op afstand meerdere ondernemers met secretariële, administratieve en communicatietaken. Een logische keuze gezien mijn jarenlange officemanagement en communicatie achtergrond. Tegelijkertijd ben ik me gaan verdiepen in online marketing en ontdekte al snel de vele mogelijkheden van social media marketing voor bedrijven. Het viel me op dat daar in Salland nog (te) weinig gebruik van werd gemaakt. Daarom besloot ik in 2021 een switch te maken naar Social Media Salland.

"Social media is geen verkoopkanaal. Alles draait om verbinding. Dat kost tijd en toewijding. Door social media optimaal in te zetten trek je trouwe volgers aan en leid je potentiële klanten naar jouw bedrijf."

Daarom Social Media Salland

Ook jouw doelgroep zit dagelijks op social media. Met de hulp van Social Media Salland bespaar je niet alleen tijd. Je bereikt veel meer in minder tijd!

Volledig ontzorgd

Professionele content in jouw huisstijl

Persoonlijk en flexibel

In minder tijd meer bereik(en)

Onze werkwijze

Van goed, beter naar fantastisch. Tijdens een geheel vrijblijvende eerste kennismaking ontdekken we of de klik er is. In de volgende vier stappen op weg naar fantastisch:

Stap 1: Kennismaking

Strategie: "Waar sta je nu en waar wil je naartoe?" Dat is de eerste vraag die wij je stellen. Houd rekening met een geheel vrijblijvende eerste kennismaking van een uur.

Stap 2: Strategieplan

Vanuit stap 1 maken we een uniek strategieplan voor jouw bedrijf. We beschrijven onder andere je social media doelstellingen, ideale klant, welke content bij jouw bedrijf past en welke kanalen we gaan inzetten.

Stap 3: Uitvoeren

Het leukste moment is aangebroken… We gaan (samen) aan de slag!

Stap 4: Optimaliseren

Altijd blijven analyseren. Groei vraagt om bijsturen én optimaliseren. Samen gaan we voor de maximale groei en dus het beste resultaat.

Dit kun je van ons verwachten, maar wat verwachten wij van jou?

Wat klanten over ons zeggen

"De samenwerking met Social Media Salland bevalt erg goed! Door de kennis en ervaring van Social Media zien onze uitingen op social media er professioneel uit. Er worden consequent leuke en aantrekkelijke posts geplaatst. De werkwijze bevalt ons goed. Persoonlijk en korte lijnen."

JP
Profijt Adviseurs J. Profijt

"Bijzonder creatief, professioneel én meelevend! Social Media Salland bedenkt, maakt en publiceert de meeste berichten op mijn Facebook- en Instagram-profiel. Ze verplaatsen zich ontzettend goed in mijn doelgroep. Ik ben zeer tevreden! Ik zou Social Media Salland zeker aanraden."

IB
Sprankelende Relatie I. Buenk

"Het is fijn samenwerken met Social Media Salland. Ze hebben een goede blik op het effectief inzetten van social media. Zelfs een 'korte actie' leverde een hoog bereik/ veel kijkers op. Mooi om te zien hoe Social Media Salland te werk gaat. Ik blijf gebruikmaken van hun diensten."

RT
TOP-S EVENTS R. Tops