Je ideale klant bereiken, het kan met LinkedIn. Een professioneel zakelijk netwerk, dat is het. Juist door bijvoorbeeld Facebook met LinkedIn te combineren, kun je betekenisvolle relaties opbouwen.

Social Media Salland, dé LinkedIn-expert uit het oosten

LinkedIn biedt unieke targeting opties. Dit maakt het mogelijk om exáct de juiste doelgroep te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan targeten op functie(titel), bedrijfstak en meer. Vind leads en verhoog je merkbekendheid! Kies voor Social Media Salland als jóuw LinkedIn-expert. Wij helpen je met het plaatsen van organische posts, dragen actief bij door te reageren op berichten (reacties) en nemen gesponsorde content uit handen.

Wist je dat:

LinkedIn zich uitstekend leent voor het versturen van één-op-één berichten naar je doelgroep;

advertenties op LinkedIn relatief eenvoudig zijn in te stellen (met de juiste headline spring je binnen enkele minuten in het oog van jouw doelgroep);

je advertenties kunt personaliseren (met de LinkedIn-profielfoto, bedrijfsnaam én functietitel van de 'ontvanger');

LinkedIn-campagnes gebaseerd zijn op marketingdoelen (aandacht, (merk)bekendheid, conversie, etc.).

LinkedIn Marketing uitbesteden aan Social Media Salland: verkrijg trouwe volgers, versterk je naamsbekendheid en genereer betaalbaar nieuwe leads.

Content is key

LinkedIn wordt geroemd door een zakelijk en daarmee professioneel karakter. Naast het delen van bedrijfsupdates kun je eenvoudig (kennis) blogs plaatsen.

Yes, je kunt LinkedIn aan Facebook koppelen. Is dat slim? Mwha. "Content is key." Het bereiken van je doelgroep vraagt om een (content)strategie, afgestemd op ieder individueel medium. Alleen de juiste content zorgt voor interactie; maakt dat mensen sneller contact met je bedrijf opnemen.

"LinkedIn biedt als groot zakelijk platform hét perfecte kanaal om leads te genereren binnen de B2B-markt. Wil jij ook meer leads genereren en je merkbekendheid verhogen? Schakel de hulp van Social Media Salland vandaag nog in! Wij gaan graag voor je aan de slag." - Judith Elissen

Wil jij ook van toegevoegde waarde zijn? Kies voor Social Media Salland!

Onze LinkedIn-specialisten hebben het bedenken van een passende strategie in de vingers. Zij bedenken niet alleen content, maar plaatsen afwisselende berichten volgens een vooraf bepaald (marketing)doel. Ben je benieuwd naar de LinkedIn Marketing mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

écht van meerwaarde zijn;

content aan laten sluiten op de pijnpunten van je doelgroep;

meetbare campagnes;

we doen het (deels) samen;

een goed inhoudelijk verhaal overtuigt;

(vakinhoudelijke) campagne in combinatie met een landingspagina;

leads omzetten in klanten;

meten = weten;

Maximaal resultaat behalen

LinkedIn, hét platform voor de B2B-markt, met 'als kers op de taart' een groot (potentieel) bereik. Netwerken, kennis delen, de interactie aangaan, LinkedIn biedt het allemaal!

Samenwerken

Neem contact op met Social Media Salland

Jouw B2B-doelgroep, die vind je op LinkedIn (maar dat wist je inmiddels wel, tóch?!)! LinkedIn is dé plek waar je hen kunt bereiken, mits je de juiste boodschap inzet. Veel bedrijven hebben niet de kennis én tijd om LinkedIn Marketing effectief in te zetten. Gelukkig is daar Social Media Salland, dé LinkedIn-expert uit het Oosten. Je kunt jouw LinkedIn Marketing met een gerust hart aan ons uitbesteden. Wij werken op maandelijkse basis. Ook in piekmomenten bieden wij social media support.

contact@socialmediasalland.nl 0572 234 677

Ook goed om te weten:

  • LinkedIn is 277% effectiever dan Facebook en Twitter als het gaat om het binnenhalen van leads (bron: onderzoek van Hubspot).
  • ruim 33% van alle LinkedIn-gebruikers volgt 1 tot 9 bedrijven , terwijl 16% van de LinkedIn-gebruikers zelfs 50 of meer bedrijven volgt;
  • 4 op de 5 LinkedIn-gebruikers neemt beslissingen binnen een bedrijf;
  • hoe actiever, hoe beter. Het aantal likes en reacties is van invloed op de zichtbaarheid van een post;
  • een foto bij een post verhoogt het aantal reacties met 98%;
  • een post eindigen met een vraagteken leidt tot 50% meer bereik.

Volop kansen dus!